Batterier

Batteriet er drivhuset til din vape, og avgjør dermed hvor lenge du kan dampe. I denne kategorien har vi samlet forskjellige batteri-varianter, fra de ferdige typene klare til å skru på tanken, til de løse batteriene som skal settes i en Mod. I starten av Vape-tiden var batteriene relativt små, det var også ytelsen. Den moderne damperen krever strøm, ikke minst når du damper Sub-ohm. Så velg et batteri som tilfredsstiller dine behov – også i fremtiden.

Vil du gjøre et filtrert søk/avansert søk? Klikk her

Les mer om batterier til din vape i bunn av denne siden.

Stort utvalg av Batterier hos Din Vape til gode priser.
Gratis frakt Ikon

GRATIS FRAKT

På bestillinger over 1000,-

e-merket ikon

E-MERKET BUTIKK

Sikkerhetsmerket nettbutikk

God service ikon

GOD SERVICE

Vi har flinke medarbeidere

Sikker betaling ikon

SIKKER BETALING

Kun sikre og gode betalinger

1 Million Berries – 10ml

55 kr

1 Million Berries – 30ml

91 kr

1.2ml Pyrex Glass Tube for eGo AIO ECO

kr

1.8ml GSTurbo Atomizer

111 kr

1.8ml GTiO Tank

Black
Blue
Camo
Gold
Grey
Rainbow
Red

1000mAh Breeze 2 AIO 2ml Starter Kit

399 kr

1000mAh EXCEED Grip Pro 40W 2ml Pod Kit

447 kr
Black
Blue
Red
Silver

1000mAh Exceed X 1.8ml Starter Kit

449 kr
Black
Blue
Gun Metal
Rainbow

1000mAh Flint 2ml Starter Kit

379 kr

1000mAh JEM/Goby VW 2ml Starter Kit – Black

377 kr
Black
Silver

1000mAh K1 Stealth 1.9ml Kit

449 kr
Black
Rose Gold
Silver

1000mAh Slym Kit

265 kr

1000mah SUBVOD CL STARTER KIT – Cyan

287 kr

1000mAh Vaporesso Drizzle Vaping Starter Kit – Sort

273 kr

1000mAh Vaporesso Drizzle Vaping Starter Kit – Stål

273 kr

100ml Candy King Hard Apple

189 kr

100ml Candy King Peachy Rings

189 kr

100ml Candy King Pink Squares

189 kr

100ml Candy King Strawberry Rolls

189 kr

100ml KILO Candy Series – Green Apple O’s

195 kr

100ml KILO Candy Series – Pineapple Crush

195 kr

100ml KILO Classic – Birthday Cake

195 kr

100ml KILO Classic – Ice Cream Sandwich

195 kr

100ml KILO Classic – Milk and Cookies

195 kr

100ml KILO Classic – White Chocolate Strawberry

195 kr

Hva er et vape/e-sigarett-batteri?

I vape-verdenen er et batteri en rund avlang dings med en knapp i den ene enden (som oftest). Imidlertid er de elektroniske “batteriene” også tilgjengelige uten innebygde batterier, som derfor må legges til i etterkant. Et slikt “batteri” kalles en elektronisk “mod“. Hvis du ikke liker all den moderne kontrollen og elektronikken, kan du også få en mod uten, og den kalles da en “mekanisk mod”. Litt forenklet vil vi her her skille mellom løse batterier, elektroniske batterier, elektroniske mods og mekaniske mods.

Elektroniske batterier (de mest brukte)

Det er ingen tvil om at de elektroniske batteriene er de mest brukte, og det er det mange grunner til. For det første er den enkel å bruke. Avhengig av hvor avansert batteriet er, som for eksempel kan være en indikatorer som viser hvor mye batterikapasitet som er igjen, og kanskje hvilken coil-motstand (ohm) er tilkoblet og hvordan den fungerer. Elektroniske batterier har vanligvis også en rekke sikkerhetsfunksjoner innebygd, slik at du for eksempel ikke tilfeldig tenner den elektriske sigaretten i lommen. Det er også innebygd beskyttelse mot kortslutning, så det er ingen fare for å overopphete batteriet hvis det er en feil i coilen eller andre deler av e-sigaretten. Et elektronisk batteri kan også ha andre funksjoner, men du kan lese mer om det under de enkelte batteriene.

Elektroniske og mekaniske mods

Denne typen batterier ser du ikke på denne siden, men du kan se de under “Mods” i meny-linjen eller klikke her. Disse gir mer strøm enn vanlige batterier, og det er det som kreves for Sub-ohm-utstyr. Mods er vanligvis litt større rent fysisk, og det kan være et problem hvis du foretrekker små e-sigaretter.

Design & Utseende

Vi har valgt å ha et stort utvalg av batterier, slik at du har større mulighet til å finne et design som passer akkurat dine behov. Legg også merke til at utvalget er langt større enn det ser ut til umiddelbart, for mange av modellene har for eksempel forskjellige farger og design. Batteriet utgjør en ganske stor del av e-sigaretten din, så designet er viktig.

Batterikapasiteten varierer

Mange nybegynnere gjør den klassiske feilen ved å velge et batteri som over tid viser seg å være for lite. På sikt er lading til enhver tid slitsomt, og det er derfor noen velger et batteri med høy kapasitet (mAh). Jo større kapasitet, jo lenger holder det på en lading. Hvis du har en sub ohm-tank, er det viktig at du også har et batteri eller mod som passer til det, da det stiller enda høyere krav til batteriet. De små batteriene må også lades og byttes oftere, så et større batteri vil vare lenger per lading. For å gjøre det enkelt for deg har vi delt inn batteriene i flere underkategorier etter kapasitet. De klassiske batteriene er delt inn i 650 mAh, 900 mAh, 1100 mAh og 1300 mAh. Hvis du har tenkt å dampe Sub-ohm, er det behov for større batterier, både med tanke på kapasitet og ytelse.

Velg batterier som passer tanken

Det er viktig å dobbeltsjekke at batteriet passer til tanken du skal bruke det til. Mange tanker er egnet for eGo-gjengede batterier, så for enkelhets skyld har vi samlet eGo-type batterier i sin helt egen underkategori. Om ikke vises dette vanligvis i produktbeskrivelsen, både for tanker og batterier. Hvis du er i tvil, kontakt oss gjerne.

Stump røyken med vape

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken med sparekalkulatoren!

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr