Coils

Coilen er den minste delen av din vape, men kanskje også den viktigste. I denne kategorien har vi samlet alle coils som passer til vårt brede utvalg av e-sigaretter og tanker. Sørg for å velge coils som passer til din spesifikke modell – ofte er det ingen tverrmerke og modellkompatibilitet. Vær også oppmerksom på at de enkelte coilene ofte vil ha flere valg angående ohm-verdien. Velg verdien du vanligvis bruker hvis du er usikker på alternativene, om ikke gå for tommelfingerregelen, jo mer ohm desto mer damp lages. Ellers, som alltid, er vi klare med råd og veiledning, både når det gjelder kompatibilitet og ohm-verdi. Nederst i denne kategorien kan du lese alt du trenger å vite om coils.

Vil du gjøre et filtrert søk/avansert søk? Klikk her

Les mer om coils i bunn av denne siden.

Stort utvalg av Coils hos Din Vape til gode priser.
Gratis frakt Ikon

GRATIS FRAKT

På bestillinger over 1000,-

e-merket ikon

E-MERKET BUTIKK

Sikkerhetsmerket nettbutikk

God service ikon

GOD SERVICE

Vi har flinke medarbeidere

Sikker betaling ikon

SIKKER BETALING

Kun sikre og gode betalinger

10ft GeekVape Kanthal A1 Fused Clapton Wire

63 kr

10ft N80 Framed Staple Twisted Wire

79 kr

10ft N80 Fused Clapton Wire (24GA + 36GA)

59 kr

10ft N80 Fused Clapton Wire (26GAx3+36GA)

79 kr

10ft N80 Fused Clapton Wire (28GAx3+36GA)

69 kr

10ft N80 Fused Clapton Wire (30GAx3+38GA)

77 kr

10m Atomizer DIY Roll Coil (Kanthal A1 D=0.3mm 28AWG)

35 kr

10m Atomizer DIY Roll Coil (Kanthal A1 D=0.4mm 26AWG)

41 kr

10m GeekVape Atomizer DIY Kanthal A1 Tape Wire (24GA)

19 kr

10m GeekVape Atomizer DIY Kanthal A1 Tape Wire (26GA)

19 kr

10m GeekVape Atomizer DIY Kanthal A1 Tape Wire (28GA)

17 kr

10m GeekVape Atomizer DIY Ni80 Tape Wire (26GA)

35 kr

10m GeekVape Atomizer DIY SS316L Tape Wire (24GA)

19 kr

10m GeekVape Atomizer DIY SS316L Tape Wire (26GA)

21 kr

10m GeekVape Atomizer DIY SS316L Tape Wire (28GA)

13 kr

2ml Artery Nugget AIO Replacement Pod Cartridge

105 kr

30ft Atomizer DIY Roll Wire

55 kr

316L Stainless Steel Notch Coil C/D/E – 0.2ohm (10 stk)

79 kr

3pcs Mini V2 A3 – 0.15ohm

209 kr

3pcs TFV16 Lite Replacement Coil – Conical Mesh 0.2ohm

153 kr

3pcs TFV16 Lite Replacement Coil – Dual Mesh 0.15ohm

175 kr

3pcs V12 P-Q4 Replacement Coil – 0.4ohm

105 kr

3pcs V12 P-X2 Clapton Replacement Coil

153 kr

5m GeekVape Atomizer DIY Kanthal A1 Tape Wire (22GA)

21 kr

5m GeekVape Twisted Atomizer DIY Kanthal Double KA1 Tape Wire (26GA * 2)

35 kr

Som en vaper kan det være veldig lurt å kunne litt om hvordan e-sigaretten egentlig fungerer, så her får du alt du trenger å vite om coils. Hvis du ikke er interessert info så er det ikke nødvendig, for vi leverer uansett produkter av høy kvalitet!

Slik fungerer Coilen

En vape / e-sigarett fungerer ved at et batteri sender strøm til en “varmeledning” som varmer e-juice for å lage damp. Varmetråden kalles også en “coil”, og navnet kommer av det faktum at den typisk er designet som en coil. Dette fremgår ikke umiddelbart fordi det tradisjonelt er innkapslet i et “metallhus”.

Coilen vikles av motstandstråd, som er preget av sin motstand mot strømmen og derved lager varme. Prinsippet er også kjent fra den gode gammeldagse glødepæren, som også har en glødetråd av motstandstråd, som utvikler varme og derved blir rødglødende og til slutt avgir både varme og lys.

Velg riktig coil for ditt merke og modell

Det er veldig viktig at du sørger for at du velger riktig coil til din e-sigarett, både i merke og modell. For å gjøre det litt enklere har vi laget underkategorier som for eksempel Innokin-coils, Aspire-coils, Joyetech-coils og Eleaf-coils, hvor du kan finne akkurat den coilen som passer din e-sigarett-modell. Noen modeller kan bruke flere forskjellige coils.

Coils klare til bruk

I kategorien over ser du først og fremst de ferdige coils som blir gjort klare til bruk på fabrikken til produsenten. Det er en enkel løsning, noe som fungerer bra uten å spekulere i teknikken.

Det finnes produkter som er til for at folk kan sette sammen egne coils, men vi fokuserer mest på de coilene som er klare til bruk.

Betydningen av Ohm-verdien for kraft, damp og holdbarhet

Mange av coilene er tilgjengelige med flere forskjellige ohm-verdier, og det spiller ingen rolle hvilken verdi du velger. I prinsippet, jo lavere ohm-verdi, jo mer varme og dermed mer damp lages. Motsatt reduserer den økte varmen også holdbarheten til coilen og forkorter levetiden på batteriet.

Enkelt sagt handler det om å finne den perfekte balansen der coilen varer så lenge som mulig, samtidig som den gir en rimelig mengde damp og holder en akseptabel batterilevetid. Imidlertid er det en forenklet vurdering, for verdien av coilen, og dermed påvirker varmeutvikling også smak og nikotinfrigjøring fra e-juicen. Så det må også tas i betraktning.

Totalt sett er valget av ohm-verdi derfor en veldig individuell ting, som vanligvis krever en viss mengde eksperimentering hvis du vil oppnå den opplevelsen som er riktig for deg. Heldigvis er det mange coils med forskjellig ohm-verdier, slik at du kan finne den som passer deg best.

Hvis du skaffer deg et batteri eller mod med justerbar utgang (volt / watt), har du muligheten til å justere opplevelsen slik den passer til flere ulike coils. På denne måten kan du kompensere og regulere til en viss grad i forhold til den valgte coilen, og dermed finne et nivå som fungerer bra. Vanlige batterier med variabel utgang finner du her. De litt mer avanserte modsene, som også tilbyr variabel effekt, finner du her.

Coilens histore og de forskjellige typene

Det er flere typer ferdige coils, og det finnes et stort utvalg. Det er ikke alltid fritt frem, da du må velge mellom coils som må matche resten av e-sigarett-utstyret du har kjøpt.

Opprinnelig ble coils bygget som enkle spoler – dvs. med en enkelt coil eller coil i e-sigaretten. I tråd med de økte kravene til dampgenerering introduserte produsentene imidlertid de såkalte dobbelt-coilene, der to spoler sammen gir en større overflate og dermed bedre dampgenerering.

Samtidig ble det også oppdaget at en coil som var for “høy” plassert kunne løpe tørr på et lavt e-juice-nivå og dermed gi en brent smak og forkortet levetid. Derfor jobbet produsentene med å plassere coilen i bunnen av systemet – den såkalte bunn-coilen som de fleste tanker bruker i dag.

Nyere coils er også ofte av OCC-typen, som er en forkortelse for Organic Cotton Coil. Her viser vi til det vevde materialet som er laget av organisk bomull (designet som bomull). Veggmaterialet er en betydelig faktor i opplevelsen. Generelt sett kan du imidlertid anta at coils er laget av gode materialer, men hvis du går i detalj, foretrekker mange organisk bomull i stedet for vanlig bomull eller silica-materiale.

Stump røyken med vape

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken med sparekalkulatoren!

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr