E-juice

E-juice kalles også e-væske, dampvæske, dampjuice, smak, olje og mange andre navn. Men det er det samme produktet det gjelder. Juicen fordampes i coilen og er derfor nødvendig hvis du skal dampe. Det er mange forskjellige typer e-juice som må velges i henhold til preferanser og utstyr.

Hos Din Vape får du et bredt og unikt utvalg, av forskjellige smaker, mengder og konsistenser.

Vil du gjøre et filtrert søk/avansert søk? Klikk her

Les mer om e-juice i bunn av denne siden.

Stort utvalg av E Juice hos Din Vape til gode priser.
Gratis frakt Ikon

GRATIS FRAKT

På bestillinger over 1000,-

e-merket ikon

E-MERKET BUTIKK

Sikkerhetsmerket nettbutikk

God service ikon

GOD SERVICE

Vi har flinke medarbeidere

Sikker betaling ikon

SIKKER BETALING

Kun sikre og gode betalinger

IVG BLACKBERG

199 kr

IVG BLACKCURRANT MILLIONS

199 kr

IVG BLUE LOLLIPOP

199 kr

IVG BLUEBERRY BURST

199 kr

IVG BLUEBERRY CRUSH

199 kr

IVG BUBBLEGUM CUSTARD

199 kr

IVG BUBBLEGUM LOLLIPOP

199 kr

IVG BUBBLEGUM MILLIONS

199 kr

IVG BUTTERSCOTCH CUSTARD

199 kr

IVG CARAMEL LOLLIPOP

199 kr

IVG CHERRY MENTHOL

199 kr

IVG COLA BOTTLES

199 kr

IVG COLA ICE

199 kr

IVG COOKIE DOUGH

199 kr

IVG JAM ROLY POLY

199 kr

IVG KIWI COOL

199 kr

IVG LEMON CUSTARD

199 kr

IVG NEON LIME

199 kr

IVG PURPLE SLUSH

199 kr

IVG RAINBOW BLAST

199 kr

IVG RAINBOW LOLLIPOP

199 kr

IVG RASPBERRY STIX

199 kr

IVG SILVER

199 kr

IVG SPEARMINT MILLIONS

199 kr

IVG STRAWBERRY MILLIONS

199 kr

Hva er e-juice?

E-juice har flere navn, og kalles e-juice, dampvæske, dampjuice, smak, væske og så videre. Væsken er super essensiell for å kunne dampe i det hele tatt, da det er væsken som omdannes til damp i tanken din. E-juice er tilgjengelig i en rekke smaker, mengder, farger og konsistenser. Når du velger dampvæske, er det lurt å velge hva tanken din er designet for. Væsker er tilgjengelige i mange forskjellige størrelser. De er tilgjengelige så lave som 10 ml, både i dampklare væsker og mini Shake’N’Vape-sett, short fills væsker i 50 ml, 60 ml, 70 ml, 80 ml, 120 ml.

Hva er e-juice laget av?

1) Aroma 2) Vegetabilsk glyserin (VG) 3) Propylene Glycol (PG).

Hva er PG / VG?

Når du snakker om 50/50 og 70/30, snakker du om mengden VG / PG i væsken, så når du snakker om 70/30, snakker du om væske med 70% VG og 30% PG. VG er tykkere enn PG og er derfor vanskeligere for coilen å fordampe. VG brukes til å lage damp, så jo mer VG det er i væsken, jo større og kraftigere coil trenger du å bruke, og jo større, tykkere skyer får man. Hvis du bruker for tykk væske med for liten coil, kan du oppleve brent smak fordi coilen ikke når væsken, og den vil begynne å brenne i vannet, og det er det som gir den vonde smaken. PG bærer smaken. Når du går ned til VG og opp til PG, får du mindre damp, men en mer intens smak. Motsatt, når du velger en væske med et høyere innhold av VG, får du mer damp og mindre smak.

Er e-juice farlig?

E-juice består som nevnt av propylenglykol og vegetabilsk glyserin. Men hva er egentlig disse to komponentene? og er de farlige? Det korte svaret er - nei. Verken VG eller PG har vist seg å være kreftfremkallende og er begge godkjente i Norge. Vegetabilsk glyserin er en fargeløs, luktfri, tyktflytende væske ekstrahert fra vegetabilske fett. Det absorberer lett vanndamp fra omgivelsene og er derfor bra for å lage damp. Glyserin brukes også i blant annet hudkremer og andre kosmetiske produkter på grunn av fuktighetsgivende egenskaper, og brukes i mat og drikke som konserveringsmiddel og fuktighetskrem. Propylenglykol ligner glyserin ved at det brukes som fuktighetsgivende middel og løsningsmiddel. Dessverre har propylenglykol fått et dårlig rykte fordi det en gang ble sagt at det var tilsatt kjølevæske. Dette er ikke galt - men misforstått. Propylenglykol har en giftig slektning kalt etylenglykol. Det er viktig å skille mellom de to. Etylenglykol ble brukt i blant annet kjølevæske og andre frostvæskemidler. Propylenglykol brukes mange steder som et ikke-giftig alternativ til etylenglykol, for eksempel i drikkevannssystemer. Propylenglykol har e-nummeret E1520 og brukes blant annet i kaker, pulverisert supper og revet ost for å forhindre at produktene klumper seg.

Hvilke typer e-juice finnes?

Det finnes flere forskjellige typer e-juice. 1) 10 ml dampklare, 2) Shake'n'Vape, 3) Short-fills og 4) Selvblanding (e-juice man blander selv).

Hvilken e-juice skal jeg velge?

Når du skal velge e-juice, finn ut hvilken aroma du liker og ønsker. Aromaen er selvfølgelig et spørsmål om smak. Det er uendelig mange forskjellige typer, så det hjelper å begrense jakten for å finne ut om du vil ha tobakk, frukt, mynte, søtsaker eller noe annet. Kort fortalt handler det om å prøve ut og finne ut hva som er tilfredsstillende og behagelig å dampe for deg.

Stump røyken med vape

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken med sparekalkulatoren!

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr