Sluttepakker

Er du en nybegynner innen vape og ønsker å komme raskt og enkelt i gang? Vi i Din Vape har laget tre ulike sluttepakker for deg som kanskje ønsker å bytte ut sigaretten med vape eller ønsker å teste ut vape / e-sigaretter! I alle tre pakkene kan du velge mellom hele 24 ulike smaker slik at du kan komme i gang med den smaken du liker best. Dette er produkter av kvalitet! Du kan også se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken med vape lenger ned.

Nybegynner? Sjekk ut vår guide for alle nybegynnere her!

Les mer om sluttepakker og røykeslutt i bunn av denne siden.

Sluttepakker hos Din Vape
Gratis frakt Ikon

GRATIS FRAKT

På bestillinger over 1000,-

e-merket ikon

E-MERKET BUTIKK

Sikkerhetsmerket nettbutikk

God service ikon

GOD SERVICE

Vi har flinke medarbeidere

Sikker betaling ikon

SIKKER BETALING

Kun sikre og gode betalinger

Uansett hvilken av de tre pakkene du velger er du 100% klar for å komme i gang med vape / e-sigarett. Eneste forskjellen på pakkene er at det er flere e-juice og at man da kan velge flere smaker. Når man er nybegynner på vape så anbefaler vi at du burde teste ut litt forskjellige smaker slik at du finner den som passer deg best med engang! Alle våre sluttepakker inneholder kun vape som er ferdig laget og enkle å bruke. Når du har mottatt din sluttepakke tar det kun noen minutter før du er klar!

Sluttepakker

Liten Sluttepakke: I vår minste sluttepakke så får du med en SMOK Nord 2, 2 stk pods (munnstykke/tank), 2 stk coils, USB-lader, Bruksanvisning og en 10ml valgfri e-juice. Dette er en pakke for den som bare vil teste ut vape!

Mellom Sluttepakke: I vår mellomste sluttepakke så får du med en SMOK Nord 2, 2 stk pods (munnstykke/tank), 2 stk coils, USB-lader, Bruksanvisning og fem 10ml valgfri e-juice. Dette er en pakke for den som vil prøve å slutte med vape!

Stor Sluttepakke: I vår største og mest solgte sluttepakke så får du med en SMOK Nord 2, 2 stk pods (munnstykke/tank), 2 stk coils, USB-lader, Bruksanvisning og fem 10ml valgfri e-juice. Dette er en pakke for den som vil slutte med sigaretter og finne den riktige og perfekte e-juice smaken!

Slik kommer du i gang

  1. Velg en av sluttepakkene
    Velg en av de tre sluttepakkene som passer best for deg.
  2. Få varene hjem
    Normalt vil du ha verene hjemme innen kun 1-4 dager.
  3. Pakk opp og kom i gang
    Når du har pakket ut alle varene så tar det kun noen minutter før du er i gang. Det er vedlagt bruksanvisning slik at du enkelt kan se hvordan du skrur på og av, bytter pod eller coil og fyller på e-juice!

E-juice

E-juice er inkludert i alle sluttepakkene i ulike mengder. Velg mellom hele 24 smaker i bestillingen! Om du vil prøve ut andre smaker så kan du se vårt store utvalg av e-juice her. Ettersom at det ikke er lov å selge e-juice med nikotin i Norge så har vi en samarbeidspartner i Danmark som lovlig kan sende private bestillinger til Norge, si ifra om det er ønskelig!

Du kan se den komplette listen over e juice her:

0 mg. – Nikotinfri. Inneholder bare aroma, PG og VG.
6 mg. – Mild nikotin. For de som har røykt ca. 0-10 sigaretter / daglig.
12 mg. – Moderat nikotin. For de som har røykt ca. 10-15 sigaretter / daglig.
18 mg. – Sterkt nikotin. For de som har røykt ca. 20 sigaretter / daglig.

Stump røyken med vape

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken med sparekalkulatoren!

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr