Tanker

Tanken på din vape er den delen der e-juicen fylles på igjen, også kalt “tanker”, “hode”, “væskebeholder” eller “clearomizer”.

Din Vape har tanker fra alle de største produsentene som KangerTech, Joyetech, Aspire etc. Det er viktig å ha en tank som samsvarer med dine behov, da det er tanken som omdanner væsken til damp. Tanker kommer i mange forskjellige størrelser og design.

Vil du gjøre et filtrert søk/avansert søk? Klikk her

Les mer om vape og røykeslutt i bunn av denne siden.

Stort utvalg av Tanker hos Din Vape til gode priser.
Gratis frakt Ikon

GRATIS FRAKT

På bestillinger over 1000,-

e-merket ikon

E-MERKET BUTIKK

Sikkerhetsmerket nettbutikk

God service ikon

GOD SERVICE

Vi har flinke medarbeidere

Sikker betaling ikon

SIKKER BETALING

Kun sikre og gode betalinger

1 Million Berries – 10ml

55 kr

1 Million Berries – 30ml

91 kr

1.2ml Pyrex Glass Tube for eGo AIO ECO

kr

1.8ml GSTurbo Atomizer

111 kr
Gun Metal
Rainbow
Silver

1.8ml GTiO Tank

199 kr
Black
Blue
Camo
Gold
Grey
Rainbow
Red

1000mAh Breeze 2 AIO 2ml Starter Kit

399 kr

1000mAh EXCEED Grip Pro 40W 2ml Pod Kit

447 kr
Black
Blue
Red
Silver

1000mAh Exceed X 1.8ml Starter Kit

449 kr
Black
Blue
Gun Metal
Rainbow

1000mAh Flint 2ml Starter Kit

379 kr

1000mAh JEM/Goby VW 2ml Starter Kit – Black

377 kr
Black
Silver

1000mAh K1 Stealth 1.9ml Kit

449 kr
Black
Rose Gold
Silver

1000mAh Slym Kit

265 kr

1000mah SUBVOD CL STARTER KIT – Cyan

287 kr

1000mAh Vaporesso Drizzle Vaping Starter Kit – Sort

273 kr

1000mAh Vaporesso Drizzle Vaping Starter Kit – Stål

273 kr

100ml Candy King Hard Apple

189 kr

100ml Candy King Peachy Rings

189 kr

100ml Candy King Pink Squares

189 kr

100ml Candy King Strawberry Rolls

189 kr

100ml KILO Candy Series – Green Apple O’s

195 kr

100ml KILO Candy Series – Pineapple Crush

195 kr

100ml KILO Classic – Birthday Cake

195 kr

100ml KILO Classic – Ice Cream Sandwich

195 kr

100ml KILO Classic – Milk and Cookies

195 kr

100ml KILO Classic – White Chocolate Strawberry

195 kr

Tanken er avgjørende for din dampopplevelse

Tanken er væskebeholderen som sitter på toppen av selve moden / batteriet / enheten – dette kalles også hodet, clearomizer, forstøver og forstøver. Coilen (også kalt brenneren) gjør e-juicen din til damp. Forskjellige tanker, bruker forskjellige coils (brennere), så det er viktig å velge en tank hvor du kan få coils som vil dekke dine dampbehov.

Coils har forskjellige glødematerialer, forskjellige veggmaterialer, og de tåler forskjellige mengder strøm.
Hvis du vil ha mye damp og en rå dampopplevelse som ikke trenger å minne om sigaretter, kan det være lurt å velge en sub-ohm-tank. På den annen siden, hvis du foretrekker en opplevelse som minner om sigaretter, er det en bedre ide å velge en AIO (alt-i-ett) vape eller en tank som går på lavere watt og høyere ohm.

Siden tanken er så avgjørende for dampopplevelsen, kan det noen ganger være nok å kjøpe en ny tank hvis du ikke er fornøyd med dampopplevelsen din. Oftest kan man velge mellom noen få forskjellige coils for en tank. Noen løper med høyt watt og produserer mer damp, andre løper på lavere watt og produserer mindre damp.

Hovedforskjellen i tanker er om de er beregnet til munn-til-lunge (forkortet MTL) vaping eller om de er beregnet til direkte lunger (forkortet DL) vaping.

MTL er som å røyke en sigarett. Det er relativt høy motstand, og derfor er den også ganske tett i suget som en sigarett. Når du damper MTL, suger du først dampen inn i munnen og inhalerer den deretter.

Når du damper DL-en, suger du dampen direkte inn i lungene dine, slik du ville gjort på en hookah. Du kan nesten si at du “puster” gjennom en direkte-lungetank.

Uansett er det viktig å velge en tank som du synes er behagelig å dampe. Hvis du er en nybegynner på vape, kan det ta noen timer eller noen få dager å vende seg til vape, og derfor kan du hoste litt i utgangspunktet fordi du suger på en annen måte enn vanlige sigaretter.

Hvordan er tanken bygget opp?

Tanken din består av noen forskjellige komponenter; 1) En kontakt som sitter utenfor på bunnen av tanken. Den brukes til å skru tanken til enheten slik at den kan absorbere kraft og varme væsken. Vær oppmerksom på at forskjellige tanker har forskjellige kontakter, og derfor må du velge en tank med samme kontakt som enheten din. 2) En bunn som glasset sitter fast på, ofte er også luftstrømmen (hvis det er en) der. Noen ganger sitter den på toppen eller andre steder. Luftstrømmen brukes til å kontrollere hvor mye luft som kommer gjennom når du suger. 3) En coil som er skrudd i bunnen og toppen. Coilen bestemmer hvor mye damp som produseres. 4) Topp som ofte rommer fyllingssystemet du bruker for å fylle e-juice i vapen din. 5) Munnstykke, også kalt et drip-tip, som bare er et spørsmål om komfort. Selvfølgelig vil ofte en stor dyse være nødvendig når det går mye damp. Du kan alltid kjøpe en ny drip-tip hvis du ikke liker størrelsen eller designen til den som fulgte med pakken. Man bør ta i betraktning at det er to størrelser med munnstykker som kalles 510 og 810 drip-tips. Tallet indikerer størrelsen på munnstykket i millimeter. Det er også verdt å nevne at du bør være klar over hvilket materiale tanken din er laget av. For eksempel, hvis du har en plastbeholder, vil noen smaker faktisk sprekke tanken. Smaker som cola, sitrus, sterk mentol, kanel og anis, egner seg veldig dårlig til plasttanker. Hvis smakene er de du vil dampe, bør du ta en glassbeholder.

Hvilke typer tanker finnes?

RDA – Rebuildable Dripping Atomizer En RDA kalles ofte en “dripper”. En dripper er en type enkel tank som ikke kan inneholde mye e-juice. Derfor må coilen og veken dryppes manuelt med væske regelmessig, slik at veken ikke tørker ut og at det er væske å suge av. Så du fyller ikke e-juice i en tank som du tømmer, men drypper underveis i selve dampen. RTA – Rebuildable Tank Atomizer I motsetning til RDA har RTA en faktisk e-juicetank, som navnet også forteller. Så du trenger ikke å dryppe coilen og veke konstant, men kan fylle noen få milliliter væske om gangen. Selv om det virker mer greit, er det en mye vanskeligere konstruksjon da du må bygge coil selv og tilsette bomull. Og bare det å legge bomull er litt av en vitenskap i seg selv. Det er en sann balanse mellom å unngå tørre treff og lekkasjer. RDTA – Rebuildable Dripping Tank Atomizer Som navnet forteller, er RDTA en type tank som er en blanding av RDA og RTA. eGo Gevind En tank med eGo-tråder er skrudd på batteriet på en annen måte. Den brukes til å koble tanken til batteriet. Batteriet er skrudd “inn” i tanken, i stedet for å bli skrudd inn i batteriet som det gjør med en 510-kontakt. Det vil si at tanker med eGo Gevind er egnet for batterier med eGo Gevind. I dag kan du kjøpe adaptere som forvandler en 510-kontakt til en eGo Gevind. Typisk er det de veldig gamle klassikerne som har eGo Gevind, og dette er ikke noe du vil støte på hele tiden. 510-kontakt En 510-kontakt er en annen måte å koble tanken til batteriet, og helt klart den mest populære måten å gjøre det på. Det er vanligvis laget av rustfritt stål og passer for batterier som også har en 510-kontakt. Sub-ohm Når tanken er en sub-ohm-tank, betyr det teknisk at coilene den bruker har en ohm på mindre enn 1,0. Det vil si at de fleste tanker i dag er sub-ohm-tanker. En sub-ohm-tank er nesten alltid direkte lunge (DL) vaping. Pod En pod er også en slags tank. Pods passer til pod-systemet de er laget for, i motsetning til andre tanker som kan skrus fast på forskjellige batterier. Den kan inneholde væske akkurat som en vanlig tank, og noen pods inneholder allerede væske når du får dem, og kan ikke fylles på nytt. En pod er ikke skrudd fast på et pod-system, men skyvet inn i batteriet for å gi pod-systemet et lite og kompakt design. Pods er ofte i en del sammen med coilen og munnstykket, så hele poden byttes ut når coilen er død.

Coil til tank?

En coil består av noe glødende materiale som varmer e-juicen og omdanner den til damp. Det kan for eksempel være en glødetråd som er vridd som en spiral, og det kan være mesh som er et slags nett og derfor har en større varmeoverflate. Coilen har også noe veke-materiale som suger opp væsken og fører den inn i glødematerialet. For eksempel kan det være organisk bomullsull eller keramikk. Uansett hvilken forskjell coilen har, vil de gi forskjellige dampopplevelser. Det er derfor verdt å prøve en annen coil til tanken din før du investerer i en helt ny tank. Det kan ta noen få forsøk på å finne en coil som passer dine behov.

Fylle tanken?

Ulike tanker har forskjellige fyllesystemer. På noen må du skru av en del av den, på andre må du bare trekke ut en plugg, og på noen skyver du toppen bakover eller vipper den, på noen må hele tanken skrus ut og på noen skjer fyllingen gjennom dysen. Det er et hav av forskjellige fyllingsmetoder. For noen er det viktig for dampopplevelsen at det er et enkelt fyllesystem på tanken, så det kan være verdt å undersøke fyllesystemet på tanken du vil kjøpe.

Stump røyken med vape

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken med sparekalkulatoren!

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr