Vape

Det kan være flere grunner til at du vurderer å kjøpe en vape. Det kan være lurt å slutte å røyke etter å ha røykt i mange år. Oftest opplever vi at kunder bruker vape som en del av et røykeslutt. Vapes passer for alle som ønsker å slutte å røyke. Etter år med tobakksvaner, kan det være vanskelig å gå vekk fra sigaretter, da det ofte er sterke vaner og mange andre sterke forhold. Flere mennesker prøver forskjellige medisiner med røykeslutt, men det fungerer kanskje ikke for dem.

Vil du gjøre et filtrert søk/avansert søk? Klikk her

Les mer om vape og røykeslutt i bunn av denne siden.

Stort utvalg av Vape hos Din Vape til gode priser.
Gratis frakt Ikon

GRATIS FRAKT

På bestillinger over 1000,-

e-merket ikon

E-MERKET BUTIKK

Sikkerhetsmerket nettbutikk

God service ikon

GOD SERVICE

Vi har flinke medarbeidere

Sikker betaling ikon

SIKKER BETALING

Kun sikre og gode betalinger

Blå
Grå
Sort

ASPIRE 900MAH K LITE 1.9ML KIT

359 kr
Blå
Camo
Flerfarget
Grå
Grønn
Gull
Rosa
Rød
Sort

ASPIRE BREEZE 2 AIO KIT

399 kr
Sort
Sølv

ASPIRE K1 Stealth Kit

419 kr
Rød
Sort

ASPIRE K2 Quick Start Kit

429 kr
Blå
Grå
Grønn
Lilla
Rød
Sort

ASPIRE NAUTILUS AIO KIT

399 kr
Blå
Sort

ASPIRE POCKEX POCKET AIO

285 kr
Blå
Lilla
Sort
Sølv

ASPIRE REAX MINI KIT

629 kr
Blå
Camo
Hvit
Sort
Treværk

ASPIRE SKYSTAR REVVO

989 kr
Grå
Gull
Sort

ASPIRE SPEEDER KIT

889 kr
Brun
Rød

ASPIRE SPEEDER REVVO

989 kr
Blå
Grå
Grønn
Rosa
Sort

ASPIRE SPRYTE AIO KIT

399 kr

ASPIRE STARTER KIT

509 kr
Blå
Flerfarget
Grå
Sort

ASPIRE TIGON KIT

589 kr
Blå
Grå
Rød
Sort

ASPIRE X30 ROVER KIT

649 kr
Blå
Grå
Sort

ASPIRE ZELOS 2.0 KIT

819 kr
Blå
Rød
Sølv

ASPIRE ZELOS 50W

679 kr
Blå
Grønn
Gull
Rød
Sølv

SMOK E-PRIV

849 kr
Blå
Rød
Sort
Sølv

SMOK G-PRIV BABY

749 kr
Blå
Rød
Sort
Sølv

SMOK MAG GRIP

749 kr
Blå
Flerfarget
Gull
Sort
Sølv

SMOK MORPH

749 kr
7-farget Cobra
7-farget Olje
Gull
Hvit
Rød
Sort

SMOK NORD 2

389 kr
Blå
Gull
Rød
Sort
Sølv

SMOK R-KISS

649 kr
Blå
Flerfarget
Grønn
Gull
Hvit
Rød
Sort
Sølv

SMOK SPECIES

699 kr
Blå
Flerfarget
Gull
Rød
Sort
Sølv

SMOK STICK V9

449 kr

Hvilken vape-startpakke skal jeg velge?

Når det gjelder ditt valg av startpakke, er det flere problemer det er viktig å være klar over. En vape startpakke består i utgangspunktet av en clearomizer / tank og et batteri. Batteriet er viktig for hvor lenge en full lading kan dampes, men også for hvor mye strøm det kan levere til tanken. Derfor har noen batterier variabel volt (justerbar), mens andre har en stabil utgang (ikke justerbar). Idéen er viktig for dampopplevelsen, og det er selve dampen. En tank som passer til det individuelle behov er derfor nødvendig for at den skal fungere ordentlig. Alle startpakkene inkluderer også en lader slik at din e-røyker kan lade når den går tom.

Etter hvert som e-røykermarkedet har modnet, har seriøse selskaper dukket opp, kjent for stabil kvalitet og nye innovative produkter. De største produsentene for øyeblikket er: SMOK, Aspire, Eleaf, Joyetech og Innokin. Det vil ikke si at det ikke er mange andre merker der ute som produserer velfungerende og stabile vapes.

Hvis du vil hoppe over startpakkene og komme i gang med annet utstyr fra starten, kan du lese innlegget vårt her. Det vil alltid være en subjektiv vurdering når det gjelder valg av vape. Trenger du et utgangspunkt, for å få litt mer kunnskap til å velge riktig modell for deg, vil artikkelen mest sannsynlig være interessant.

Hos Dinvape.no forsker vi jevnlig i markedet, besøker nye leverandører og tester elektriske sigaretter før de ankommer hyllene i butikken vår.

Hensyn til batteri

Hvor mange milli-Ampere timer (heretter forkortet mAh) skal batteriet ha? Hvor stor (lang / tykk) vil du ha din elektriske sigarett. Jo større, jo mer mAh batteriet kan holde. Vurder å kjøpe et batteri med variabel spenning – det kan stilles inn som du vil. Hvis du vil prøve sub-ohm-krefter, er det viktig at du skaffer deg et batteri som støtter det.

Vær oppmerksom på tanken

Hvor stor skal den være? Jo større, jo mer ml e-juice kan den inneholde. Imidlertid er markedet i Norge pr lovbestemte krav er begrenset slik at tanker for vapes maksimalt kan inneholde 2 ml e-juice. Velg en tank med utskiftbar coil og unngå å starte med tanker som CE4, der hele tanken må byttes. En standard tank koster 50-80 NOK og oppover. Alle tankene passer for alle batterier, men det er forskjell på hvor bra.

Typisk passer de små tankene godt i små batterier mellom 650 – 1650 mAh, med eller uten variabel volt. Større batterier eller mods er bedre designet med større tanker. Hvis du vil teste krefter med Sub-Ohm, krever det batteriet, som må kunne arbeide med Ohm-motstander mindre enn 1,0 Ohm.

Hva med dampproduksjon?

Som nevnt tidligere er Sub-Ohm i den sterkere enden når det gjelder dampproduksjon. Før var det nødvendig å tvinne sammen spiraler hvis du ville ha coils under 1,0 Ohm. Konseptet heter Rebuildable, hvor du til og med pakker opp spiralene dine med kanttråd rundt organisk bomullsull for din vape.

I dag er det enklere etter at mange merker har introdusert Sub Ohm Tanks, for eksempel SMOKs TFV12 Prince Tank eller Aspires ODAN Tank. Sub Ohm kan jobbe på veldig høyt watt og gi en stor mengde damp. Det er viktig å understreke at Sub-Ohm krever et spesielt sterkt batteri som min. kan gi 20-30W. I dag er det vapes som er komprimert i størrelse og kan gi + 30W. Hvis du ikke er en Sub Ohm, er den grunnleggende regelen at jo lavere Ohm du bruker i coilen din, jo mer damp gir det.

I tillegg kan det være en ide å ha et batteri som gir variabel volt slik at det er mulig å skru opp batteriets effektutgang. Jo høyere volt eller watt som er brukt, desto høyere temperatur vil dampen fordampe e-juicen med = mer damp, men også større e-juiceforbruk, noe du bør være klar over.

Vape trenger e juice

E-juice er bare inkludert i startpakkene. Alle andre vape-sett har ikke inkludert e-juice. Husk derfor å kjøpe e juice til din vape. Du finner hele spekteret her.

Du kan se den komplette listen over e juice her:

0 mg. – Nikotinfri. Inneholder bare aroma, PG og VG.
6 mg. – Mild nikotin. For de som har røykt ca. 0-10 sigaretter / daglig.
12 mg. – Moderat nikotin. For de som har røykt ca. 10-15 sigaretter / daglig.
18 mg. – Sterkt nikotin. For de som har røykt ca. 20 sigaretter / daglig.

Se 4 feil du burde unngå her

Stump røyken med vape

Se hvor mye du kan spare på å stumpe røyken med sparekalkulatoren!

4
Hvor mange pakker røyker du per uke? Det vanligste er 3-4 pakker
136
Hvilken pris kjøper du en pakke for? Vanlig pris er 136,- (20pk)
10
Hvor mange år vil du se den potensielle sparingen for?
Dette kan du spare kr